Nachtleven in Egypte

Veel van het uitgaansleven vindt plaats in de hotels zelf, maar in Hurghada, Sharm el Sheikh vindt u ook buiten de resorts een prima nachtleven. Caïro biedt natuurlijk ook prima stapmogelijkheden.

Uitgaan Hurghada

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Hurghada is een echte uitgaansstad en als u wilt kunt u uw hele vakantie iedere avond in een andere club doorbrengen. Veel van de grote hotels in Hurghada beschikken over een eigen club, maar daarnaast bevinden zich in de plaats enkele zeer populaire clubs, die niet aan een hotel verbonden zijn. Tot de top van het aanbod behoren Ministry of Sound Club, Hed Kandy Beach Bar, Calypso en Papa’s Beach Club.

Uitgaan Sharm el Sheikh

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Sharm el Sheikh wordt door vakantiegangers flink gefeest en dit kan in diverse grote clubs. Bekend zijn onder andere de Pacha/Bus stop, Little Buddha, Terrazzina Beach, Soho Square en El Fanar.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan Caïro

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het aanbod aan uitgaansgelegenheden in een miljoenenstad als Caïro is uiteraard groot. Waar u voor op moet passen is dat u in een club terechtkomt die eigenlijk alleen gericht is op het afzetten van toeristen. Langs de Pyramids Road vindt u enkele van deze tenten. Voor een cultureel avondje kunt u terecht in het Cairo Opera House of bij Sakia, waar u een mengeling van muziek (pop, rock, klassiek), theater en lezingen zult vinden. Een zeer populaire club is de After Eight, waar zowel bandjes als dj’s de muziek verzorgen. Liefhebbers van live muziek kunnen ook Cairo Jazz Club proberen. Andere geliefde uitgaansgelegenheden zijn Deals, Club 35, de Buddha Bar in het Sofitel hotel, Morocco en wanneer u zin heeft om gewoon rustig een biertje te drinken alsof u in een Engelse pub zit, kunt u terecht in Pub 28.